Kogelmagneten

Neodymium kogelmagneet voor een van uw machines of onderdelen? Wij hebben een grote selectie van bolmagneten. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Meer over kogelmagneten
Producten filteren

Productcategorieën

Filter op

Filter op

  • vorige
  • 1/1
  • volgende
Pagina's
Image

Uw kogelmagneten veilig en snel online bestellen

Bent u op zoek naar een geschikte neodymium kogelmagneet voor een van uw machines of onderdelen? Magnetenspecialist.nl heeft
voor deze alle soorten industriële magneten in alle vormen en maten. Er zijn vele toepassingen voor bolmagneten, van huishoudelijke apparaten tot metaalbewerkingsmachines. En ook als u een bolvormige magneet zoekt voor een andere toepassing, vindt u bij Magnetenspecialist.de gegarandeerd wat u zoekt. Bekijk ons ruime assortiment.

De mogelijkheden van bolvormige magneten

Kogelmagneten, ook bekend als bolmagneten of magnetische ballen, zijn veelzijdig. Van verwerking in machines en onderdelen tot de meest creatieve toepassingen. Door hun vorm zijn de magnetische ballen geschikt voor zowel praktisch als recreatief gebruik. De magneetspecialist heeft al veel aanvragen voorbij zien komen. Van het gebruik van magneetbollen voor decoratieve doeleinden of voor het bouwen van mallen in combinatie met staafmagneten tot toepassingen in de industrie en de machinebouw. Magnetische kralen kunnen zelfs worden gebruikt als sieraden of juwelenklemmen!

Voorzichtig met magnetische ballen en kinderen

Magnetische ballen zijn geen speelgoed omdat het risico bestaat dat de kleinste magnetische ballen worden ingeslikt, maar ook omdat het risico bestaat dat ze worden geplet door de kracht van de grote magnetische ballen. Wanneer magneten worden ingeslikt, ontstaan gevaarlijke situaties omdat de magnetische bollen inwendig aan elkaar kunnen kleven, met alle gevolgen van dien.

Magnetische ballen zijn geen speelgoed