Magneetwinkel

Magneetwinkel

Alle soorten magneten in 1 webwinkel

De magneetwinkel met sterke magneten met meer dan 500kg draagkracht tot de meest specialistische magneten voor specifieke toepassingen, u vindt ze in de winkel van de magnetenspecialist. Doe gemakkelijk een bestelling in onze webshop en betaal veilig online. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering en wanneer nodig voor de beste service!

Online magneetwinkel met een uitstekende service.

Magneten zijn specialistische producten. De magnetenspecialist draagt haar naam ook niet voor niets, wij weten alles op het gebied van magneten en kunnen u indien nodig voorzien van gedegen advies. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u er voor kiezen deze zelf op te halen of deze te laten bezorgen. Wanneer u op een werkdag vóór 16:00 bestelt en betaalt met IDEAL, dan verzenden wij uw bestelling doorgaans dezelfde dag nog. klantenservice, zij staan klaar om al uw vragen snel te beantwoorden en eerlijk advies te geven. 

Bij bestellingen van boven de €100,- rekenen wij geen bezorgkosten. Ook het bestellen van grote partijen magneten is mogelijk bij de magnetenspecialist. Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om al uw vragen snel te beantwoorden en eerlijk advies te geven. 

Check ons complete aanbod in de online magneetwinkel

Nu bekijken