Zware magneten

zware magneten

Zware magneten in vele vormen en afmetingen verkrijgbaar

Zware magneten zijn bij de magnetenspecialist, gespecialiseerd in Neodymium magneten, in vele vormen en afmetingen verkrijgbaar. Denk aan blok-, kogel-, ring-, of staafvorm, maar ook zware magneten als bijvoorbeeld handige haakmagneet kunt u bij ons verkrijgen. Zware magneten zijn verkrijgbaar met verschillende magnetisering en houdkracht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar magneten die toepasbaar zijn voor industriële doeleinden? Of voor thuisgebruik? Bij de magnetenspecialist kunt u de magneet waarnaar u op zoek bent ongetwijfeld vinden. Bestel ze gemakkelijk online via onze webshop.

Magneten eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig online de magneet waar u naar zoekt bij de magnetenspecialist. U heeft bij ons keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, en bent altijd verzekerd van een snelle levering aan huis. Ook grotere aantallen van zware magneten zijn bij de magnetenspecialist geen probleem. Magneten in welke vorm, afmeting of draagkracht dan ook. U bestelt ze gemakkelijk online en wij van de magnetenspecialist zorgen voor een snelle levering.

Bekijk de zware magneten in onze shop

Nu bekijken

Sterke zware neodymium magneten

Bij magneten geldt dat de sterkte onder andere bepaald wordt door het volume van de magneet. Men kan dus stellen dat naarmate de magneet groter (zwaarder) wordt, de magneet ook sterker wordt. Verder spelen de vorm van de magneet, de proporties van de magneet (bijv. de verhouding van diameter tot dikte bij een magneetschijf) als ook de combinatie met andere materialen, bijv. of de magneet op een stuk metaal of in een metalen pot gemonteerd wordt of vrijstaand is een rol bij de sterkte van de magneet. Zware magneten zijn dus in de regel ook Sterke magneten.