Ronde magneet

ronde magneet

Ronde magneet online te bestellen

Voor een ronde magneet kunt u terecht bij de Magnetenspecialist. Verkrijgbaar in diverse groottes en met verschillende houdkracht per magneet. Voor elk doel is er online wel een magneet te vinden. Eenvoudig online te bestellen en snel geleverd, het principe is voor 17.00 uur besteld? Levering volgende dag. Of zelf afhalen, dat kan natuurlijk ook. Dus zoekt u een bepaalde ronde magneet, kijk eens in het ruime assortiment.

Ronde magneten, maar ook andere vormen verkrijgbaar

Voor ronde magneten is er al een grote keuze, maar ook in andere vormen is er een groot assortiment online verkrijgbaar. De aangeboden magneten zijn onderverdeeld in vorm en in afmeting en houdkracht. Dus erg overzichtelijk als u op zoek bent naar een bepaalde magneet. Er kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week besteld worden. Dus op welk moment u ook de ronde magneet, of andere vorm, nodig heeft, u heeft hem bij de Magnetenspecialist zo gevonden.

Zoek uw ronde magneten in onze shop

Nu bekijken

Verschillende sterke ronde magneten

Wat voor ronde magneet u ook zoekt, wij hebben hem in huis. Ronde magneten worden voor veel doeleinden gebruikt. Neem bijvoorbeeld onze kleine schijfmagneetjes, ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld een corsage te bevestigen maar ook de grotere varianten kennen zeer uiteenlopende toepassingen. Van standbouw en interieurprojecten tot modelbouw en hobbymatig gebruik. Ronde schijfmagneten hebben vanwege hun vorm aanzienlijk hoge houdkrachten. De platte oppervlakten zorgen al vanaf de kleinste afmetingen voor zeer sterke verbindingen.