Over ons

Groot aanbod supersterke Neodymium magneten

Al onze magneten zijn van de beste kwaliteit. Of uw voorkeur nu uitgaat naar blokmagnetenkogelmagnetenschijfmagneten of staafmagneten, wij hebben de magneten die u zoekt.

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw magneten online te bestellen, dan kunt u uitgaan van een veilige betaling via onze payment partner Ogone waarbij u ook nog steeds kunt kiezen voor een handmatige overboeking of betalen onder rembours en natuurlijk niet te vergeten iDEAL of Paypal. Daarnaast profiteert u ook van onze lage verzendkosten en zeer snelle levering.

Dus bestel uw supersterke Neodymium magneten online bij uw webwinkel Magnetenspecialist.nl

U kunt uw magneten online bestellen! Voor het meest uitgebreide assortiment neodymium magneten bent u hier op het juiste adres!

Krachtige magneten

Krachtige magneet kopen? De magnetenspecialist heeft ze in huis. Wij hebben een breed assortiment van krachtige neodymium magneten. Een krachtige magneet hoeft bijvoorbeeld niet groot te zijn. Wij verkopen ook zeer krachtige kleine magneten.

Neodymium magneten

Neodymium magneten van de Magnetenspecialist Neodymium magneten staan bekend om de supersterke houdkracht en de Magnetenspecialist heeft zich gespecialiseerd in deze oersterke magneten. De magneten zijn van topkwaliteit en service en support staan bij de Magnetenspecialist hoog in het vaandel.

Hoge Service

De Servicedesk van de Magnetenspecialist geeft u graag zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen. Misschien heeft iemand anders dezelfde vraag al eens eerder gesteld en vindt u het antwoord tussen de veelgestelde vragen. De webshop van de Magnetenspecialist is altijd 24 uur per dag, zeven dagen per week open. U kunt ook op afspraak langskomen.