Magneetjes

magneetjes

Magneetjes van de Magnetenspecialist

Welke magneetjes u ook nodig heeft, de Magnetenspecialist heeft ze zeker in het assortiment. Verkrijgbaar in vele vormen, zoals blok-, staaf-, kogel- en kubusmagneten. Maar de ze zijn ook verkrijgbaar als ring-, schijf-, pot- en haakmagneten. En al deze magneten zijn verkrijgbaar met een verschillende houdkracht, zodat ze voor elke klus bruikbaar zijn. Magneten van de Magnetenspecialist zijn voor scherpe prijzen verkrijgbaar.

Snel en veilig online te bestellen

De magneetjes zijn altijd veilig en snel online te bestellen, 24 uur per dag. U heeft bovendien de keuze uit meerdere mogelijkheden voor betaling. De Magnetenspecialist zorgt voor een snelle levering in Nederland en België. Ook het leveren van grote aantallen is geen enkel probleem. Of u nu magneetjes of supermagneten nodig heeft, persoonlijke service en het leveren van topkwaliteit, dat is de Magnetenspecialist.

Bekijk onze kleine magneetjes

Nu bekijken

Kleine krachtige magneetjes

Ook onze kleine magneetjes zijn zeer krachtig. Omdat onze magneten van de beste kwaliteit zijn, hebben zelfs de kleinste magneten in verhouding veel draagkracht. Ze worden daarom voor vele doeleinden gebruikt, ze vinden vaak hun toepassing in de modelbouw, artistieke bouwwerken en als klein constructiemateriaal.

Advies nodig? De magnetenspecialist helpt.

Advies nodig over welke magneet het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u door onze ervaring veel vertellen over onze magneten en hun uiteenlopende toepassingen. Ook wij zijn elke keer weer verrast over de toepassing van magneten door onze afnemers.