Sterke magneten

Sterke magneten

Voor sterke magneten in vele vormen en maten bent u bij de magnetenspecialist aan het goede adres

Wij leveren een grote diversiteit aan sterke magneten. Binnen onze webshop kunt u de houdkracht van de sterke magneet waar u naar op zoek bent bepalen. Daarnaast hebben wij sterke magneten in vele vormen en geschikt voor allerlei toepassingen. Wij zijn specialist op het gebied van neodymium magneten, dit zijn de ware krachtpatsers onder de sterke magneten.

Magneten met een houdkracht van 500 kilogram of meer!

De magnetenspecialist levert de sterkste magneten snel bij u aan huis. U heeft de keuze uit sterke magneten met een houdkracht tot wel 800 kilogram. Deze sterke neodymium magneten zij bij de magnetenspecialist tegen een zeer scherpe prijs te verkrijgen. Neem eens een kijkje in onze webshop, u vindt ongetwijfeld de sterke magneet waar u naar op zoek bent. Filter op afmeting, draagkracht of productgroep en vind de magneet die u wil hebben. Wij zorgen voor een snelle levering aan huis. Ook voor grotere aantallen!

Filter op houdkracht in onze shop

Nu bekijken

Zowel kleine als grote sterke magneten

Een sterke magneet hoeft niet groot te zijn, het is maar net waar u naar op zoek bent. Of het nu de grootste en sterkste vismagneten met een houdkracht van 500kg zijn of onze grootste en sterkste blokmagneet met een houdkracht van 800kg! Naast deze grote, krachtige magneten zijn ook onze kleinste neodymium magneten in verhouding al zeer krachtig. Kleine sterke magneten kunnen zeer handig zijn. Wij zien bijvoorbeeld wel eens toepassingen van krachtige kleine schijfmagneetjes in kleding. Vervang bijvoorbeeld drukknoopjes door sterke neodymium magneetjes, handig én doeltreffend.