Vismagneten

sterkste vismagneet

Vismagneten van de Magnetenspecialist

De magnetenspecialist heeft veel verschillende soorten en maten vismagneten op voorraad, allemaal even snel verzonden en geleverd. Vismagneten met houdkrachten van 88 kg tot maar liefst 500 kg! De sterkste vismagneet koopt u bij de magnetenspecialist. Ze komen allemaal inclusief 20 of 25 meter touw dat is bevestigd aan een robuuste oogmoer. De oogmoer is oerdegelijk aan de magneet bevestigd zodat u de allerzwaarste voorwerpen op kunt vissen.

Hoe werkt magneetvissen?

De magneet zit aan een meters lang touw vast en is te verkrijgen in verschillende trekkracht, hoe zwaarder de trekkracht hoe meer men aan zware metalen omhoog kan halen. De magneet word in een poel, vijver of gracht geworpen om ijzeren voorwerpen hier mee omhoog te kunnen halen, archeologen werken hier al lang mee om zodoende historische voorwerpen uit oude tijden weer te voorschijn te halen. De spanning zit hem vooral in wat er mee omhoog komt.

Magneetvissen spreekt tot de verbeelding.

U weet nooit wat u tegen kunt komen. We hebben genoeg verhalen gezien van het opvissen van munitie die in oorlogen te water is geraakt. Echter zijn de meeste voorwerpen die opgevist worden gewoonweg interessant, vreemd of soms zelfs antiek en veel geld waard! Een oud ijzer boer kan zijn hart ophalen want grachten liggen vaak vol met oude fietsen waarvan kilo’s oud ijzer kan omhoog gehaald worden.

Bekijk al onze sterke vismagneten

Nu bekijken

Vis-magneten van topkwaliteit met goede service

Al onze vismagneten zijn van topkwaliteit en speciaal ontwikkeld om mee te magneetvisssen. De grootste vismagneten zitten in een stalen pot zodat de onderkant van de magneet het werk kan doen. De zwaarste vismagneten zijn uitgevoerd met zware oogmoeren die door middel van een dikke bout door de magneet heen bevestigd zijn. Deze zijn zeer geschikt voor het echte zware werk.