Krachtige magneet kopen?

Krachtige magneet

De magnetenspecialist heeft ze in huis.

Wij hebben een breed assortiment van krachtige neodymium magneten. Een krachtige magneet hoeft bijvoorbeeld niet groot te zijn. Wij verkopen ook zeer krachtige kleine magneten. Bekijk bijvoorbeeld eens de krachtige magneet met oogmoer zoals in de afbeelding. Deze heeft een houdkracht van 110kg! En wordt bijvoorbeeld in de industrie en bouw gebruikt voor het hijsen van grote metalen platen.

Een krachtige magneet, snel in huis.

De échte krachtpatsers uit ons assortiment hebben een draagkracht van meer dan 500kg! Maar ook alles daar tussenin kunt u in onze webshop bestellen. Een krachtige magneet is eigenlijk altijd een neodymium magneet. In onze webshop kunt u bij de productgegevens gemakkelijk de specificaties per magneet zien. U komt er snel achter dat ook kleine magneten zeer krachtig kunnen zijn. Het is maar net waar u naar op zoek bent.

Dus of u nu een kleine of een grote sterke magneet zoekt, de magnetenspecialist helpt u verder. Wij verkopen krachtige magneten voor elke toepassing van industriële toepassingen tot krachtige magneten voor de particulier. 

Zoek op houdkracht in onze winkel

Nu bekijken

Bekijk bijvoorbeeld onze vismagneten

Vismagneten gebruikt ment om te magneetvissen. Voor veel mensen een leuke hobby. Bij magneetvissen wordt er niet op vissen gevist maar op magnetische voorwerpen die onder water liggen. De magnetenspecialist verkoopt de sterkste vismagneten zodat u de zwaarste magnetische voorwerpen uit het water vist! Onze krachtigste vismagneet heeft een houdkracht van 500Kg! De krachtige magneet wordt visklaar geleverd, met 20 meter van het stevigste touw, een vervangbaar oog en een handige musketon (clip) om de vismagneet te ankeren zodat deze nooit verloren kan raken in het water.