Ronde magneten

ronde magneten

Ronde magneet nodig?

De magnetenspecialist heeft ronde magneten in zeer veel verschillende soorten, maten, uitvoeringen en toepassingen beschikbaar. Onze magneten zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn stuk voor stuk sterke neodymium magneten die hun houdkracht niet verliezen. Bij ons vindt u ook speciaal uitgevoerde ronde magneten. Bijvoorbeeld met verzonken gat, draadstift, rubberen ommanteling, etc. Kijk eens rustig rond in onze shop, en zoek de magneet die voor ogen heeft.

Ronde magneten online bestellen bij de Magnetenspecialist

Ronde magneten bestelt u eenvoudig en snel bij de Magnetenspecialist. U hebt een ruime keuze in afmetingen en houdkracht van de magneten. Voor welk doeleinde u de magneten ook wilt gebruiken, u vindt ze hier. Elke dag van de week, 24 uur per dag, kunt u hier terecht. Als u de ronde magneten voor 17.00 uur heeft besteld, dan volgt levering de volgende dag. Of zelf afhalen, dat kan natuurlijk ook.

Magneten voor o.a. industrie, bouw en handel

De magneten worden bij de Magnetenspecialist besteld door o.a. industrie, bouw en handel, maar ook de particulier kan hier terecht. Service, topkwaliteit, gedrevenheid, slechts enkele kenmerken van de Magnetenspecialist. De moderne, veilige en overzichtelijke webshop voldoet aan de allernieuwste techniek. U vindt hier alle informatie over de Magnetenspecialist en het assortiment magneten. Voor ronde magneten is er een grote keuze, maar ook in andere vormen is er een groot assortiment online verkrijgbaar.

Zoek uw ideale ronde magneet

Bekijk onze magneten