Mini magneten

mini magneten

Sterke Mini magneten

Laat de grootte u niet misleiden. Zelfs de kleinste magneten van de Magnetenspecialist.nl zijn supersterk. Door de kwaliteit van onze magneten garanderen wij ook bij de kleinste neodymium magneetjes in verhouding hoge en blijvende draagkrachten. Onze kleinste mini magneetjes hebben een afmeting van slechts 2 x 2mm! Ze zijn nog steeds sterk genoeg om een notitie op een magnetische wand vast te houden. Ook worden ze door onderzoekers en hobbyisten gebruikt om onder de microscoop de kleinste deeltjes/voorwerpen vast te houden.

Kleine magneten met vele toepassingsmogelijkheden

Het gebruik van mini magneten voor particulier of bedrijf kent vele toepassingsmogelijkheden. Voor thuis zijn ze uitermate handig om bijvoorbeeld tekeningen op een koelkast te bevestigen of ze zijn voor de kinderkamer een handig bevestigingssysteem voor o.a. posters. Voor het bedrijfsleven worden ze o.a. gebruikt om memo’s op een whiteboard te plaatsen. Ze komen overal van pas en zijn uitermate handig.

Magneten nu snel online bestellen

De mini magneten zijn online te bestellen in de webshop van de Magnetenspecialist, in kleine of grote aantallen. U kunt in een veilige omgeving bestellen en u heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Over het algemeen geldt, dat als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, u deze de volgende werkdag kunt verwachten. De mini-magneten worden in Nederland en België geleverd.

Bekijk onze mini magneetjes

Nu bekijken