Corsage magneten

corsage magneten

Corsage magneten snel in huis

Magneten zijn de ideale oplossing om een corsage te bevestigen. Corsage magneten maken het mogelijk om een corsage aan de kleding te bevestigen zonder speldjes te gebruiken die gaatjes veroorzaken. Om een corsage te bevestigen met magneten heeft u twee magneten nodig. De bevestiging met magneten is net zo stevig als met speldjes, u hoeft dus niet bang te zijn om uw corsage te verliezen.

Corsage magneten als ideale oplossing

Een corsage magneet bestaat eigenlijk uit twee magneten, de ene magneet komt aan de binnenkant van de kleding, de andere op het voorwerp dat u op uw kleding wil bevestigen. Naast een corsage kan een corsage magneet ook gebruikt worden om bijvoorbeeld het startnummer bij een sportwedstrijd op uw kleding te bevestigen. Wat voor u het doeleind ook is, met corsage magneten bevestigt u voorwerpen aan uw kleding zonder gaatjes achter te laten.

Zoek uw ideale corsagemagneet

Nu bekijken

Ook wel Startnummer Magneet

Corsage magneten kunnen ook als startnummermagneten dienen. Handig om bij een sportwedstrijd of evenement je startnummer snel te bevestigen. In dit geval heeft u vaak 4 magneten nodig voor een degelijke bevestiging. Het voordeel is dat u geen gaatjes in uw vaak prijzige sportkleding hoeft te prikken. Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en daarom uitermate geschikt als startnummermagneten. Zelfs bij zeer intensief bewegen zullen de magneten hun verbinding niet los laten.

Advies nodig? De magnetenspecialist helpt.

Advies nodig over welke magneet het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dor onze ervaring veel vertellen over onze magneten en hun uiteenlopende toepassingen.