Ontkoppelmagneten

Ontkoppelmagneten

Ontkoppelmagneet online kopen

Met ontkoppelmagneten kunt u anti- diefstal tags van producten loskoppelen. Wij verkopen verschillende soorten ontkoppelmagneten. Iederen magneet is in staat om veel verschillende types anti- diefstal tags te ontkoppelen. Weten welke ontkoppelmagneet u nodig heeft? Neem dan eens contact op. We helpen u graag verder.

Ontkoppelmagneten voor diefstalbeveiliging in de Retail

Een ontkoppelmagneet vindt zijn toepassing voornamelijk in de Retail. Bijvoorbeeld in kledingwinkels, aan de kassa ontkoppelt het personeel de anti-diefstal tag waarna het item verkocht kan worden. Ontkoppelmagneten koopt u snel online bij de magnetenspecialist. In de webwinkel magnetenspecialist.nl vindt u diverse soorten en maten van ontkoppelmagneten. Wij bieden u een ruime keuze en een snelle levering. Grote partijen zijn voor ons ook geen probleem. Wij geven bij elk product een gedetailleerd overzicht van de productspecificaties, zodat vergissen haast onmogelijk is. 

Ontkoppelmagneet voor de Retail

Bent u op zoek naar een specifieke ontkoppelmagneet voor in de Retail? De magnetenspecialist helpt u verder. Klik op de onderstaande link om ons volledige aanbod aan ontkoppelmagneten te bekijken. Doe een bestelling en geniet van onze snelle levering. Ook grote partijen ontkoppelmagneten kunnen wij zonder problemen snel aan u leveren. 

Bekijk onze ontkoppelmagneten

Nu bekijken