Magnetische verf

sterke magnetische verf

Magnetische verf online bestellen

Maak van iedere ondergrond een magneetbord met de magneetverf van de magnetenspecialist. Op deze manier kunt u gemakkelijk een magneetbord van elk gewenst formaat maken. Breng de magneetverf in minimaal 3 royale lagen aan om een goede magnetische ondergrond te krijgen. U kunt daarna het oppervlak weer overschilderen met elke gewenste kleur verf zonder de magnetische eigenschappen van de verf te verliezen.

De Magnetenspecialist heeft magneetverf van hoge kwaliteit in haar assortiment

Magneetverf voor de veeleisende consument die ook perfect geschikt is voor de professional. De magnetische verf van de magneetspecialist is niet te vergelijken met de magneetverf van de bouwmarkt. In plaats van het gebruik van zwarte ferriet magneetdeeltjes is in onze magneetverf gebruik gemaakt van ijzeroxide en professionele vulstoffen. Dit betekent dat de aangebrachte verf oneindig magnetisch blijft in tegenstelling tot de ferriet verf die zijn kracht verliest. 

Magneetverf van hoge kwaliteit die zijn kracht niet verliest

Door het gebruik van professionele vulstoffen is de magnetische verf van de magnetenspecialist lichter van kleur, handig voor de dekking van uw toplaag. Dankzij de professionele vulstoffen zorgt deze verf voor een mooie vloeiing (minder strepen) en opvulling van kleine oneffenheden. Te gebruiken op alle materialen en uitstekend te combineren met onze neodymium magneten. Deze verf is op waterbasis.

Bekijk onze extra sterke magneetverf

Nu bekijken