Staafmagneten

Staafmagneten

Staafmagneten van de Magnetenspecialist

De staafmagneten die de Magnetenspecialist in het assortiment heeft, kunt u 24 per dag, 7 dagen in de week online bestellen. Er is een grote keuze in houdkracht en afmeting. Grote aantallen zijn geen probleem, de Magnetenspecialist heeft al meer dan 10.000 klanten kunnen bedienen, die ook regelmatig weer een bestelling plaatsen. Staafmagneten nodig? Bestel ze eenvoudig en snel bij de Magnetenspecialist.

Magneten van topkwaliteit met goede service

De staafmagneten die de Magnetenspecialist in het assortiment heeft, zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Service, topkwaliteit, gedrevenheid, zijn enkele kenmerken van dit bedrijf. Er wordt o.a. geleverd aan industrie, bouw en handel, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Of u nu een klein of een groot aantal staafmagneten nodig heeft, Magnetenspecialist zorgt voor een supersnelle levering in Nederland en België.

Staafmagneten – Bekijk hier het complete assortiment

Nu bekijken

Toepassingen van staafmagneten

Stafmagneten vinden hun toepassing, net als alle andere magneten in vele uiteenlopende doeleinden. Gebruik bijvoorbeeld een lange staafmagneet om bij werkzaamheden alles wat van metaal is op te vangen en te verzamelen. Denk hierbij aan schroeven, spijkers, bouten, moeren, vijlsel, etc. Of gebruikt staafmagneten in combinatie met bijvoorbeeld kogelmagneten om scharnieren/gewrichten te maken voor modellen en sculpturen.

Magneetstaven per stuk of in bulk

Bij de Magnetenspecialist.nl koopt u magneetstaven per stuk of in bulk. Grote aantallen zijn voor ons geen probleem. De Magnetenspecialist heeft ervaring in het leveren in bulk aan de industrie en andere professionals. Ook voor bijzondere aanvragen kunt u contact met ons opnemen. Wij weten én leveren alles als het gaat om magneten. We zijn immers de Magnetenspecialist.