Startnummer magneet

startnummer magneten

Magneten om startnummers te bevestigen

De magnetenspecialist heeft twee verschillende startnummer magneten in haar assortiment. Een lichtere versie voor bijvoorbeeld hardlopers. Deze kunnen ook als corsagemagneet dienen. Maar ook een iets zwaardere versie die geschikt is voor bijvoorbeeld wielrenners. Vanwege het verschil in snelheid zal soms een iets zwaardere magneet nodig zijn. Startnummer magneten komen als 1 set van 8 magneten. Doorgaans dragen sporters twee startnummers, dus met onze startnummer magneten heeft u altijd voldoende magneten om alles te kunnen bevestigen, handig.

Startnummer magneten

Magneten zijn de ideale oplossing om een startnummer op uw sportkleding te bevestigen. Startnummer magneten maken het mogelijk om bijvoorbeeld een startnummer aan de kleding te bevestigen zonder speldjes te gebruiken die gaatjes veroorzaken. Om een startnummer te bevestigen met een startnummer magneet heeft u twee magneten nodig.

Bekijk onze startnummer magneten

Nu bekijken

Startnummer magneten als ideale oplossing

Een startnummer magneet bestaat eigenlijk uit twee magneten, de ene magneet komt aan de binnenkant van de kleding, de andere op het voorwerp (bijvoorbeeld een startnummer) dat u op uw kleding wil bevestigen. Naast een startnummers kan een startnummer magneet ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een corsage op uw kleding te bevestigen. Wat voor u het doeleind ook is, met startnummer magneten bevestigt u voorwerpen aan uw kleding zonder gaatjes achter te laten.