Kleine magneten

Kleine magneten

Kleine magneten online bestellen

Ook de kleinste magneten koopt u bij de Magnetenspecialist. Ze worden voor veel doeleinden gebruikt. Vooral de kleine kubusmagneetjes zoals in de afbeelding vinden hun toepassing in vele hobbyprojecten. Van het realiseren van kleine elektromotoren tot het bouwen van sculpturen, kleine kubusmageneten spreken bij velen tot de verbeelding. Klein maar krachtig, ook kleine magneten zijn krachtige magneten, in verhouding zijn ze uiteraard net zo krachtig als al onze andere neodymium magneten.

Bekijk bijvoorbeeld onze kogelmagneten

De kleine magneten in de vorm van kogelmagneten zijn populair. Dit komt omdat de magneetballetjes voor veel verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Van praktische zaken tot creatieve bouwwerken. Kogelmagneten zijn interessant om eens te gebruiken voor een creatief project. We hebben de mooiste en meest verrassende creaties gezien. Gaat u ook aan de slag met onze magneet bolletjes?

Altijd de beste service

Grote of kleine magneten, bij de Magnetenspecialist krijgt u altijd de beste persoonlijke service. Wij hebben een zeer uitgebreide online collectie van supersterke Neodymium magneten. Overzichtelijk online shoppen in een veilige winkel-omgeving en klantgerichte dienstverlening met keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Maar ook als u supersterke grote magneten nodig heeft, vindt u ze zeker bij de Magnetenspecialist.

Bekijk onze kleine magneten

Nu bekijken

Gemakkelijk online bestellen en snel in huis

Bij de magnetenspecialist shopt u gemakkelijk online. Wij geven van al onze magneten zo veel mogelijk praktische informatie. Wilt u toch nog meer weten? Neem dan contact met ons op. We geven u graag de nodige informatie. Wilt u alles lezen over garantie, levertijd, betalen en retouren? Bekijk dan onze klantenservice pagina. Hier vindt u veel nuttige informatie als ook de veel gestelde vragen.