Neodymium magneet

corsage magneet

Een Neodymium magneet is supersterk

Een Neodymium magneet heeft een supersterke houdkracht en is online te bestellen bij de Magnetenspecialist. Eenvoudig bestellen, veilig betalen kan op diverse manieren en voor 16:00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Voor Magnetenspecialist is topkwaliteit, service en support belangrijk. Of de bestelde Neodymium magneet nu voor de industrie, bouw, handel of particulier is bestemd, er wordt dezelfde service geboden.

Verkrijgbaar met houdkracht >500 kg

Een magneet is bij de Magnetenspecialist verkrijgbaar met een houdkracht tot wel meer dan 500 kg. Dus voor welke zware klus u hem ook nodig heeft, deze Neodymium magneet kan het zeker aan. Verkrijgbaar in blokvorm met een afmeting van 80x80x40 mm. Een topkwaliteit magneet die u nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week, eenvoudig online kunt bestellen.

Neodymium magneten

Nu bekijken

Neodymium magneten voor het zware werk

Magneten van de Magnetenspecialist

Neodymium magneten staan bekend om de supersterke houdkracht en de Magnetenspecialist heeft zich gespecialiseerd in deze oersterke magneten. De magneten zijn van topkwaliteit en service en support staan bij de Magnetenspecialist hoog in het vaandel. Levering geschiedt o.a. aan industrie, bouw en handel maar ook particulieren kunnen hier terecht. Ze zijn eenvoudig online te bestellen, u kunt veilig betalen en voor 17.00 uur besteld, volgende dag geleverd.

Neodymium magneten en andere vormen magneten

Een neodymium magneet is bij de Magnetenspecialist verkrijgbaar met een houdkracht van wel meer dan 500 kg. Dus voor elke zware klus zijn er passende magneten. Koop ze bijvoorbeeld in blokvorm en met een maximale afmeting van 80x80x40 mm. Maar ook voor vele andere vormen magneten kunt u bij Magnetenspecialist verkrijgbaar. Topkwaliteit magneten, bestel ze nu snel online.