Industriële magneten

industriële magneet

Industriële magneten online bestellen bij de Magnetenspecialist

Industriële magneten worden vooral ingezet voor zware til- of hef werkzaamheden. Bijvoorbeeld (oud)ijzer te sorteren. Voor deze industriële toepassingen zijn vaak zeer grote magneetkrachten vereist. Daarom levert de Magnetenspecialist o.a. blokmagneten met een houdkracht van meer dan 500 kg. Toepasbaar in vele verschillende sectoren van de industrie. Deze magneten bestelt u eenvoudig online bij de Magnetenspecialist, we leveren ze snel.

Industriële magneten leverbaar in grote aantallen

De Magnetenspecialist zorgt voor een snelle levering in Nederland en België. Magnetenspecialist.nl is niet gebonden aan één leverancier maar heeft met meer dan 25 jaar ervaring, een vijftal betrouwbare leveranciers geselecteerd op prijs en kwaliteit. Service, topkwaliteit en gedrevenheid zijn enkele kenmerken van ons bedrijf. Wij leveren onze magneten aan o.a. de industrie, bouw en handel. 

Zoek uw industriële magneten

Nu bekijken

Snelle levertijd op ons hele assortiment

Bestel industriële magneten gemakkelijk online, ook als er grotere aantallen nodig zijn. Afhankelijk van de tijd waarop u bestelt kunnen wij vaak dezelfde dag uw bestelling nog versturen. Bij grotere pakketten verzenden wij met GLS. Wij houden u het gehele proces op de hoogte van de voortgang van uw bestelling. Met de Track & Trace die u via de mail ontvangt kunt u het pakket volgen. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot uw bestelling kunt u altijd contact opnemen. Of bekijk onze pagina “Bestellen & Verzenden” eens.

Magneten voor de industrie

Industriële magneten zijn vaak groot en hebben een sterke draagkracht. De magnetenspecialist weet hoe de verzending en levering van deze sterke magneten veilig kan geschieden. Bij het leveren van sterke neodymium magneten, is de manier waarop deze verzonden en verpakt zijn erg belangrijk. Bestel daarom bij de magnetenspecialist. Wij handelen alles professioneel af.