Bestellen en Verzenden

Bij het bestellen krijgt u de keuze uit verschillende betaalopties, Paypal en IDEAL zijn hierbij het snelst, kiest u voor overschrijven dan duurt het iets langer. Betalingen van bestellingen die bij ons voor 16:00 binnenkomen op een werkdag worden dezelfde dag nog verzonden.

De bezorgtijd binnen Nederland is dan 2 tot 3 werkdagen, buiten Nederland kunt u het beste rekening houden met 3 tot 5 werkdagen.

Pakketten worden verzonden met GLS, DHL of PostNL pakketdienst, afhankelijk van de verpakking en grootte van de magneet, u ontvangt hiervan een email. In deze email wordt u een dag en locatie medegedeeld.

De pakket vervoerder probeert maximaal 3 keer om het pakket te bezorgen. Wanneer dat na 3 keer niet is gelukt wordt het pakket teruggezonden naar Magnetenspecialist.nl.

Wanneer u vragen heeft over de status van uw pakket kunt u altijd gerust contact opnemen met onze klantenservice (support@magnetenspecialist.nl). In verreweg het merendeel van de gevallen zal de “tracking en tracing” pagina u echter exact kunnen vertellen waar uw pakket is.