Magneten van de magnetenspecialist.

Magnetenspecialist Magneten

Shop voor een breed assortiment aan magneten.

De magnetenspecialist heeft een zeer uitgebreid assortiment aan magneten in alle soorten, maten vormen en draagkracht. Wanneer u op zoek bent naar magneten van welke soort dan ook, kunt u in de webshop van de magnetenspecialist terecht. Gebruik de filters in onze webshop om te vinden waar u naar op zoek bent, wij hebben ongetwijfeld de magneet in huis die u zoekt.

De magnetenspecialist heeft een zeer uitgebreid assortiment in alle soorten, maten vormen en draagkracht.

Een breed assortiment met snelle levering en uitstekende service.

Bij de magnetenspecialist kunt u altijd rekenen op een snelle levering met een uitstekende service. Ook voor grote partijen kunnen wij zorgen voor een snelle levering bij u aan de deur. Wij verkopen zowel aan particulieren en professionals. Magneten bij de magnetenspecialist komen niet alleen in alle vormen, maten en draagkracht, maar ook geschikt voor specifieke toepassingen. Bijvoorbeeld magneten in handige hoekvorm, voor jeu de boules of als pick up tool. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Nu bekijken

De grootste online magneetwinkel

Voor het meest uitgebreide assortiment neodymium magneten bent u hier op het juiste adres! Heeft u tips of ziet u iets staan dat niet klopt laat het ons weten. Ook voor advies kunt u bij ons terecht, wij zijn niet voor niets de magnetenspecialist. Wij kennen de toepassingen van onze magneten en leren iedere dag nog bij van onze afnemers en leveranciers. De magnetenspecialist deelt haar kennis graag met u, dus twijfel niet en neem contact met ons op voor advies en vragen.